El vaixell de xocolata més preuat

Pastisseria Estopiñán entrega al personal del SAAS la mona que més hores de feina havia portat als seus artesansLa ‘construcció xocolatera’ pesava uns quatre quilos i estava decorada amb uns Playmobil de Basar Valira

Seguint l’estela dels fundadors, ja jubilats però encara prou inspiradors de la causa, Pastisseria Estopiñán sempre ha fet moltes peces de xocolata. Pastissos també, és clar. Però el gust per la xocolata no l’han perdut mai. Menys encara per Pasqua. Moltes de les seves mones són ‘construccions xocolateres’. La que han lliurat al personal del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) també. Un vaixell de xocolata que era el producte més car que enguany posava a la venda l’establiment.

L’excepcionalitat del moment, la situació generada per la Covid-19 i les imatges creades pel dissenyador Pere Moles a partir de la figura històrica d’un conseller general ja havien portat els responsables de Pastisseria Estopiñán a fer algunes creacions especials. “A la nostra pastisseria sempre fem moltes peces de xocolata diferents combinant els tres tipus de xocolata: blanca (amb diferents colors), negre i llet per donar-li més realitat a les peces”, explica Alexis Estopiñán, un dels responsables de l’emblemàtica pastisseria escaldenca. 

La peça que aquest dilluns van portar al SAAS era la més cara d'aquesta Pasqua a l’establiment, el preu de venda al públic, com es pot veure en el perfil que l’establiment té a la xarxa social Instagram (https://www.instagram.com/p/B-vPStPnhYW/), superava els 300 euros. Segons que expliquen des de la pastisseria, la creació pesava uns quatre quilos i “va portar entre 4 i 5 dies de feina de la nostra pastissera. Està acabada amb figuretes de Playmobil del Basar Valira”. 

Estopiñán explica que “cada any, les mones que no es venen, com fem amb els pastissos de la resta de diades, les facilitem a vàries organitzacions públiques, i una d'elles és el SAAS. Ho fem perquè sempre estant fent la seva funció amb la màxima professionalitat, i quan els hem necessitat amb casos molt greus de familiars nostres, sempre ens han curat super bé i ràpid”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending