Dormir en un caixer com a alternativa d’habitatge?

(AMB VÍDEO) Sorpresa a la Massana per l’aparició d’un home, aparentment sense excessius recursos, descansant a l’interior d’una oficina bancària

Dormint a cor que vols a l’interior d’un caixer automàtic. En una oficina bancària. Al bell mig de la Massana. L’aparició d’un home estirat i sense manies, embolcallat amb la pròpia roba i amb una mena de tovallola dels bombers, dins el recinte del Crèdit Andorrà de la Massana, va agafar per sorpresa aquest dissabte a la tarda alguns ciutadans de la parròquia, que de sobte es van trobar aquell home fent una migdiada vespertina.

Una de les persones que van topar-se amb l’home, un resident massanenc, explica que va intentar contactar amb la policia perquè prenguessin cartes en l’assumpte, donant per fet la inhabitualitat d’un cas com aquest. Com que els agents, almenys durant l’estona que aquest ciutadà es va estar en les immediacions del caixer, no es van presentar, finalment va decidir accedir a l’interior de l’oficina. Del recinte bancari.

“Era un home d’una certa edat, cinquanta llargs segurs. Però més deteriorat físicament del que hauria, segurament, per l’edat que realment deu tenir”, explica el ciutadà que se’l va trobar, que assegura que fins que no va remoure una bossa de paper que l’home tenia al seu costat, aquest no es va desvetllar. “Semblava cansat, ebri no, que no vol dir que s’hagués pres alguna copa que amb el cansament acumulat hagués contribuït a una certa somnolència.”

El jove que se’l va trobar explica que l’home que dormia al caixer “no va donar gaire explicacions”. Des d’un primer moment va respondre en espanyol. “Em va dir que estava bé i que era d’aquí. Però no em va saber explicar sí el d’aquí volia dir que residia a la Massana o que vivia a Andorra. En tot cas sembla estrany que vivint al país, per un moment de suposat cansament, es posés a dormir a l’interior del caixer.”

El ciutadà que va trobar-se aquest home dormint dins les instal·lacions bancàries no pressuposa res. Només exposa estranyesa. “Que era una persona de pocs recursos, almenys ho semblava”, explica. No va tafanejar què hi havia a la bossa. Eren més de les set de la tarda i “és cert que aquest dissabte feia fred. I dins el caixer s’hi estava bé. Feia una bona temperatura”. Al cap d’una estona va aparèixer un agent de circulació, que va demanar a l’home a identificar-se i es va fer càrrec de la situació alhora que el veí massanenc va retirar-se. Sobtat, això sí.

Comentaris (11)

Trending