Rebutgem la repressió que no cessa

gordillo

Roser Gordillo

Coordinadora ANC - Andorra

Comentaris

Malauradament,  un vegada més,  hem de manifestar el nostre ferm rebuig a la repressió, que no cessa, orquestrada contra Catalunya. A la vegada volem expressar el nostre incondicional suport als nostres presos polítics que la pateixen.

Per dissort, la situació actual no ens permet, per ara, convocar una concentració. Som conscients de que estem vivint moments molt delicats pel que fa a la salut, l’economia i també en l’àmbit social. De sobte sembla que s’ha paralitzat el món, però no les ànsies de repressió i de venjança dels jutges espanyols, que sense cap mena de professionalitat, es posen a les ordres de la tirania borbònica franquista, per tapar les seves vergonyes.

Han actuat d'una manera, cruel, repressora i venjativa; han tornat a tancar als nostres presos polítics negant-los el tercer grau

Un cop mes, com no podia ser d'altre forma, ells també ho han tornat a fer. Han actuat d'una manera, cruel, repressora i venjativa; han tornat a tancar als nostres presos polítics negant-los el tercer grau. Cap regal per altra banda, perquè mai havien d’haver trepitjat la presó pels seus ideals i la seva fidelitat al poble català.

La justícia espanyola es justa amb els assassins del 17 d’agost, amb els mercenaris de l’1 d'octubre que van rebre medalles per apallissar els catalans, amb els lladres dels Borbons, amb els polítics corruptes i una llarga llista de delinqüents. Aquesta és la justícia espanyola, però mai defallirem les nostres forces i els nostres esforços per ser lliures.

Els nostres presos polítics ens han donat una lliçó de generositat i fidelitat, que ens encoratja cada dia més. La batalla no serà fàcil, però tard o d’hora la guanyarem. La repressió i opressió que estan vivint els catalans independentistes, els cops rebuts, la privació de llibertat i la humiliació de la nostra llengua en obliguen a continuar dempeus. L’esforç  no serà  en debades. Lluitarem, lluitarem i tornarem ha lluitar, contra tot i tots  els que ens prohibeixen i ens retallen els mostres drets i la nostra identitat.

Ja no tenim por i això ens referma més en les nostres lluites per la llibertat d’un poble en peus fins al final. Mai agenollats, mai reeducats per un país opressor com es Espanya, amb una justícia a la seva mida, digna d’un país dictatorial.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending