La nova normalitat

Comentaris

Tot això de la 'nova normalitat' em sona a secta nascuda a la dècada dels setanta en algun desert d'Oklahoma. Potser després de seguir tantes rodes de premsa tot em remet al famós gag dels germans Marx: "la part contractant de la primera part serà considerada com la part contractant de la primera part". Ja no sé si haig d'anar a fer el test de la COVID-19 en un 'pit stop' o en un 'stop lab' perquè en un dels llocs és on canvien les rodes dels cotxes de Fórmula 1.

De tant parlar dels IgM i dels IgG he recordat que encara no he cotitzat l'IRPF. Tot està tan embolicat que ja trobo a faltar entrar a la pàgina web de Renfe i només demano en quin moment puc deixar de veure els vídeos de la Patry Jordán. La nova normalitat hauria de ser com abans però amb més quilos al cos. Ja que cada any ens han d'explicar allò dels quarts i de les campanades, serà difícil que puguem entendre tot això de les fases.

Qualsevol dia em trobaran en pijama fent el vermut a l'església perquè hauré barrejat diverses fases de desconfinament. Si ja és difícil tenir lloc en una terrassa de la plaça de les Arcades, ja no sé què passarà quan arribi la fase dels bars. Amb el Tinder ja ho tinc clar: serà com la pel·lícula 'Encuentros en la tercera fase'. De moment, a Espanya hi ha un lloc que es diu la Graciosa que se salta la fase prèvia, com els equips grans de futbol a la Lliga de Campions, i entra directament a la número 1. 

Ara espero saber com serà la desescalada a Nàrnia, Macondo, Gotham i Xanadú. Amb el ritme que portem ni m'he immutat pel fet que dos xinesos s'hagin tornat negres a causa de la cloroquina i que el Pentàgon hagi publicat imatges d'ovnis que podrien estar a punt d'aterrar a l'aeroport d'Andorra-La Seu aprofitant l'estrena de la maniobra de vol instrumental. Serà perquè sembla una pel·lícula d'aquelles de l'inici del cine i dels germans Lumière on només falta un marcià amb un monocle i les naus tirades per cavalls. O perquè sortiré d'aquesta pandèmia amb la força que dona formar part de la generació millor preparada. Per obrir les portes amb el colze.

Comentaris (1)

Trending