Alteracions de la son by Martí Petit

Comentaris

per Mosquit versus ELEFANT

Els polítics hi són per fer-nos somiar. Lamentablement, habitualment simplement ens deixen dormir i en altres ocasions ens expliquen la realitat a la seva manera i generen mals sons. Si la societat no somia per un món millor és culpa dels polítics: generar il·lusions i compartir-les és la seva tasca primordial. Poc importen els mitjans, l’objectiu és fer-nos somiar i el poble farà la resta.

Un polític que entra a defensar la seva gestió, manipula els detalls i manca a la veritat, és un polític acabat. Ni la gestió, ni els detalls, ni les mentides enamoren a ningú. I cal reconèixer que és més fàcil somiar si estàs enamorat.

En la última entrevista del senyor Antoni Martí al programa de radio ‘Ara i Aquí’, el cap de Govern no va fer somiar ni als enamorats de DA. És vergonyós i pervers justificar la intervenció de BPA perquè hi ha una persona a la presó. A qui vol enganyar amb aquesta manipulació de la realitat ? 

No li correspon al cap de Govern fer afirmacions sobre circumstàncies judicials pendents de sentència. ¿Qui és ell per sentenciar una persona que es troba en presó preventiva amb plena vigència de la seva presumpció d’ innocència?

És cert que el cap de Govern va sentenciar BPA amb la seva roda de premsa del 10 de març del 2015. Va fer-ho amb precipitació i sense cap llei que l’emparés.

I ara, ¿vol sentenciar els empleats de la BPA com una banda organitzada dedicada a fer compensacions ?

Miri, senyor Martí: una cosa és no votar la Constitució i una altra de molt diferent és no respectar-la. Si vol un lloc a la història digui la veritat sobre el ‘cas BPA’ i eviti tenir que donar explicacions a mida que anem descobrint la realitat. A poc a poc o de cop, tot arribarà.

Si realment el lloc que vol a la història no és el de pitjor cap de Govern -o màxim mandatari executiu del país, que ja sabem que la prefectura governamental és una institució relativament nova- des que tenim registres i memòria, busqui solucions per fer-nos somiar. Però no ens adormi amb les seves pors: ens provoquen mals sons.

Bona nit.

Comentaris

Trending