Justícia

La denúncia d’una menor hauria activat l’operació que va conduir al joier detingut per delicte sexual

L’home arrestat hauria de passar durant la jornada d’avui a disposició judicial després d’una intensa activitat dels investigadors per confeccionar el dossier de la causa

El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra).. ALTAVEU
El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra). | ALTAVEU

T. S.

La denúncia de l’entorn familiar d’una menor hauria activat l’operació que va comportar dimarts a la tarda la detenció d’un home en l’establiment de joieria que explota i del qual és titular prop de l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. L’arrestat hauria de passar a disposició judicial durant la jornada d’avui després d’una intensa activitat dels investigadors per confeccionar el dossier de la causa que ha de portar la batlle instructora del cas a decidir enviar l’implicat cap a la presó o alliberar-lo de manera provisional i amb càrrecs.

En principi, no hi hauria cap més implicat que el detingut, encara que els investigadors haurien estat cercant material que eventualment el pogués relacionar amb altres persones. Que el gros dels policies vestits de paisà que van participar en els escorcolls -com a mínim a l’establiment de la capital i a un domicili de Sant Julià- s’explicaria pel fet que els investigadors van estar analitzant sobre el terreny diferents dispositius electrònics de l’home amb la intenció de localitzar proves o elements que l’incriminessin, més enllà de la denúncia inicial que l’assenyalava.

Segons les fonts consultades, la menor que segur que estaria implicada en l’afer, que seria víctima de les suposades pràctiques o comportaments anòmals del detingut tindria al tomb de 13 anys. La instrucció encara estaria oberta i caldria practicar encara diverses diligències per aclarir del tot els fets. L’entorn de l’arrestat asseguraria que tot seria producte d’un muntatge i una mena de persecució. L’home, que va sortir emmanillat del seu establiment poc abans de les 9 de la nit de dimarts, s’hauria mostrat alterat en molts moments i fins i tot hauria advertit amenaces a alguns dels agents actuants. 

L’escorcoll a la joieria, que va ser supervisat per la batlle instructora -la causa estava prèviament judicialitzada- i al qual hi van assistir entre altres dos fiscals adjunts i el comissari responsable de l’àrea de policia criminal, va ser realitzat per nombrosos agents i es va allargar durant gairebé quatre hores. Si entre les 5 i les 9 de la tarda de dimarts es va fer el registre a l’establiment, poc abans de les 10 de la nit del mateix dia es va iniciar la mateixa operació en un domicili lauredià. Entre altres, els investigadors cercaven eventual material pornogràfic dirigit a menors o amb menors implicats/afectats.

Articles relacionats

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Jo
4.

Els delictes contra la llibertat sexual d un o d una menor, s han d pagar sigui kom sigui el càstig... no es pot passsr per alt..... cada vegada en n hi han mes ..... si aquet senyor no ha fet res, perfecte( kls hi porti un advocat) i si a fet aquesta monstruositat ja d ben segur k d haurie d buscar un advocat i bo

  • 4
  • 0
Inma
Una venjança politica i un avergonyiment public d'un pare de familia respectat amb un fill menor que esta patint les consecuencies de l'enveja i la venjança d'un home honest vinculat a les associacions i la politica de tota la vida. Aquesta es la venjança d'una dona dolenta manipulant la policia i el seu estatus de andorrana pota negra. ¿Qui repararà el mal fet ja a la familia el negoci i el nen?
En resposta a Inma
El Muñeco Gallardo
3.
No, se de que va el tema, però, si es així com ho descrius, un bon advocat i a per ells / es, a pagar tot el dany causat.

No, si ho vaig llegir, aqui o en algun comentari, el fet que el símbol de la justica que esta a la batllia no tingui la balança descriu molt la classe de justícia que hi ha a Andorra.
La balança representa la igualtat amb que la Justícia tracta a tots i a Andorra brilla per la seva ausencia.
Cal anar a tribunals internacionals per desgràcia.
  • 2
  • 8
Inma
2.
Una venjança politica i un avergonyiment public d'un pare de familia respectat amb un fill menor que esta patint les consecuencies de l'enveja i la venjança d'un home honest vinculat a les associacions i la politica de tota la vida. Aquesta es la venjança d'una dona dolenta manipulant la policia i el seu estatus de andorrana pota negra. ¿Qui repararà el mal fet ja a la familia el negoci i el nen?
  • 4
  • 14

Comenta aquest article