Un exjugador de Primera Divisió, cirereta del pastís de l’FC Andorra

El davanter mallorquí Víctor Casadesús, de 33 anys, s’incorpora al conjunt que entrena Gabri García

Comentaris

-
-
L’FC Andorra ha confirmat aquest dilluns una de les seves darreres incorporacions, sinó la darrera, per afrontar la temporada ja en curs a Segona B. Es tracta d’un reforç de luxe, la cirereta de l’equip que entre Gabri García, l’exPrimera Divisió Víctor Casadesús, que arriba al Principat per aportar més pólvora a l’atac tricolor.

El mallorquí és un davanter polivalent que tant pot jugar de mitja punta com de 9 de referència. Casadesús, nascut a la població mallorquina d’Algaida el 1985, acumula 442 partits al futbol professional, 267 d’ells a Primera Divisió on ha anotat 50 gols i ha estat un jugador destacat al RCD Mallorca, club on hi té molt reconeixement. Posteriorment va formar part del Llevant on va jugar gairebé 100 partits i va arribar a ser capità del conjunt granota.

Víctor Casadesús arriba al projecte andorrà amb la il·lusió de ser un home important i destacar a la categoria de bronze com un jugador de referència. És el darrer fitxatge confirmat després de la incorporació de l’internacional sub-21 suís Aimery Pinga. Pel mig, el club andorrà ha hagut de buscar acomodament per jugadors que difícilment haurien tingut lloc al primer equip. Així, per exemple, Jordi Betriu ha estat cedit a l’Inter Club d’Escaldes.

 

Comentaris

Trending