Tres estades al país i tres forfets de Grandvalira com a esquer per al turista francès

Andorra Turisme posa en marxa una campanya en línia amb la de Govern per fomentar el consum intern però aquesta posant l’accent amb la reobertura de l’RN-22

Comentaris

-
-
Tres estades al país (dues nits per a dues persones en un hotel de 4 estrelles, un àpat en una borda-restaurant, dues entrades per a Caldea i un lot de productes locals) i tres forfets de Grandvalira. Aquest és el gran reclam de la campanya que aquest divendres engegarà Andorra Turisme que, en línia amb la de Govern que pretén fomentar el consum intern al Pas de la Casa, té per objectiu atraure el visitant francès després d’unes setmanes de tancament de l’RN-22.

Sota el lema ‘L'accès au Pas de la Case est ouvert’ la campanya de comunicació, que s’iniciarà el mateix divendres, pretén informar als visitants que la carretera que connecta amb França torna a estar oberta en els dos sentits de la marxa. La campanya la impulsa Andorra Turisme amb la col·laboració del comú d’Encamp i Grandvalira. Coincidint amb la reobertura de la circulació, tots aquells turistes que realitzin compres superiors a 20 euros podran entrar en un sorteig de tres estades al país i tres forfets de temporada de Grandvalira. 

Hi poden participar visitants de qualsevol nacionalitat que hagin realitzat compres al Pas de la Casa des de l'11 de maig i s'allargarà fins el 2 de juny. Les butlletes s'obtindran a l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa i caldrà bescanviar els tiquets de les compres realitzades per les butlletes. Per cada despesa realitzada que sumi un import total de 20 euros s'aconseguirà una butlleta. El sorteig es realitzarà el 3 de juny i serà llavors quan s'anunciaran els guanyadors de les tres estades i dels tres forfets de temporada. 



Per reforçar la comunicació exterior, des del 17 de maig i durant una setmana, es donarà a conèixer a diferents mitjans de premsa escrita i online francesa, en ràdios locals d'Occitània i xarxes socials. A més, a partir del 10 de juny s'iniciarà la campanya de comunicació de rebaixes d'estiu també mercat francès per així, donar continuïtat a la promoció del producte de compres.

Comentaris

Trending