Detingut un pispa de diners i targetes de crèdit en hotels i establiments públics

Des del 17 de gener la policia acumulava una desena de denúncies per furts de poca quantia que hauria protagonitzat un jove resident de 20 anys

Comentaris

-
-
Eren furts de ‘poca monta’. Ara s’enduia la cartera, després les monedes que hi havia en una bossa de mà. Des del 17 de gener la policia acumulava una desena de denúncies per sostraccions, especialment, de diners i targetes de crèdit. Més molest que quantiós, al cap i a la fi. Però no hi havia manera d’enganxar el pispa.

Fins dilluns de la setmana passada. Els empleats d’un hotel van sorprendre un jove resident de 20 anys que furgava a l’interior d’una petita oficina d’ús privat. Ja havia agafat unes quantes monedes i una targeta de crèdit. Era el seu ‘modus operandi’ ja fos pispant en pertinences de treballadors o de clients i usuaris.

Avisada la policia, els agents que van acudir a l’establiment que retenia el noi i altres investigadors que estaven gestionant les denúncies van creuar dades i van lligar caps. El noi havia de ser sí o sí l’autor d’almenys una desena de furts -són els formalment denunciats, per la poca quantitat de diners que tot sovint s’enduia podrien ser més- que havien tingut hotels i locals públics d’escenari.

Segons la policia, el detingut hauria actuat com a mínim en tres hotels diferents -on va ser finalment enxampat, a tomb del migdia de dilluns passat era a Andorra la Vella-, dos establiments comercials i un poliesportiu. Hauria aconseguit uns 300 euros en efectiu, diverses targetes bancàries i d’altra naturalesa l’ús de les quals no està clar que suposés cap guany per al pispa, i algun telèfon mòbil. Tot plegat poca cosa i resolt amb un judici ràpid condemnatori sense que comporti ingrés a la presó.

Comentaris

Trending