La Batllia admet a tràmit la demanda contra el SAAS pel nomenament de la cap de finances

Un altre dels participants en el concurs ha denunciat la improvisació que ha regit tot el procediment, centrat, sobretot, en la deficient composició del tribunal seleccionador

Comentaris

-
-
La Batllia ja està analitzant la demanda entrada a principis de desembre per un dels participants en el concurs per proveir d’una plaça de cap d’àrea de finances al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). L’acció judicial ha estat admesa i la batlle que porta el cas haurà d’avaluar si, com manté principalment el demandant, el procés va estar regit per una constant improvisació que hauria deixat en indefensió, com a mínim, aquelles persones que es van presentar en el procés de selecció.

La demanda és molt extensa i detallada. I ‘ataca’ diversos fronts. Però el nucli central, o almenys allò en què fa més incidència el demandant, és en la deficient composició del comitè de selecció, que al capdavall, en la majoria de proves que es van haver de fer va ser pràcticament, segons es denuncia, unipersonal. Per tant, es remarca, no es respectaria la normativa. En certa manera, es compara aquest procés amb el que els tribunals ja han anul·lat en relació amb un concurs per fer fixes eventuals d’educació.

Etiquetes

Comentaris

Trending