La policia ‘dóna per perdut’ el lladre del rellotge

Els controls que es van fer durant la jornada d’ahir no van conduir a la detenció del sospitós, que va despistar els dependents d’una cèntrica joieria per endur-se un objecte valorat en uns 30.000 euros

Comentaris

-
-
Malgrat que davant qualsevol sospita o control es prestarà una atenció una mica especial, el dispositiu específic que es va muntar aquest dilluns al migdia per intentar localitzar l’home que hauria pispat un rellotge de luxe d’una joieria d’alt standing de l’avinguda Meritxell ja està del tot desactivat. Els controls que es van fer van resultar del tot infructuosos. I malgrat que es tenien algunes pistes que semblaven que podrien conduir a l’autor del lladre del rellotge, a l’autor del furt, al final la recerca ha quedat en ben poca cosa.

Formalment, d’operació de recerca ja no n’hi ha, que no vol dir, segons que han indicat les fonts, que no es continuï parant una mica més d’atenció del que ja se sol fer amb habitualitat. Feia temps, segons les fonts, que cap establiment del Principat no denunciava un fet d’aquestes característiques. Un suposat client que fent servir els seus dots de professional de la delinqüència -això se sospita amb posterioritat, no en el mateix moment- fa desaparèixer una part de la mercaderia que li havia estat mostrada.

Segons les fonts consultades, l’home, de pell morena i molt ben vestit, hauria aconseguit endur-se un rellotge que estaria valorat en uns 30.000 euros. Les càmeres el van poder gravar amb força nitidesa, però això ara per ara de poca cosa ha servit. Els fets haurien succeït al tomb de la 1 del migdia d’aquest dilluns. L’individu va jugar en tot moment a despistar. No hi va haver violència de cap mena.

-

Relacionat

Dispositiu de recerca d’un home que ha pispat un rellotge d’alta gama en una cèntrica joieria de luxe

Comentaris

Trending