Dispositiu de recerca d’un home que ha pispat un rellotge d’alta gama en una cèntrica joieria de luxe

L’individu s’ha fet passar per client i ha mostrat interès per diferents objectes i fent-se l’orni s’ha acabat enduent una peça d’un valor econòmic força elevat

-
-
La policia intenta localitzar l’home que aquest migdia hauria pispat un rellotge d’alta gama en una joieria de luxe del centre del Principat. Els responsables de l’establiment, de seguida que han estat conscients de la desaparició de l’objecte de valor, han contactat amb el cos d’ordre i han facilitat una acurada descripció més enllà d’imatges de les càmeres de seguretat i altres elements que podien permetre la identificació del sospitós.

Fonts coneixedores de la investigació que hi ha en marxa han explicat que s’han controlat algunes persones, però que dits controls no han donat en cap cas positiu. Hores d’ara no hi hauria cap detenció practicada en relació amb aquest cas. Les fonts consultades han assegurat que feia molt temps que no es donava una situació com aquesta en un establiment que, en principi, gaudeix de diverses mesures de seguretat.

L’home s’hauria fet passar per client i ha mostrat interès per alguns objectes, i amb una habilitat d’algú que està acostumat a actuar de la manera que ho ha fet, s’hauria acabat emportant el rellotge i marxant de l’establiment amb tota naturalitat. Els fets haurien succeït pels volts de la 1 del migdia i els responsables de l’establiment de seguida han fet circular imatges del sospitós, molt probablement un home de països de l’Est que no seria la primera vegada que dur a terme una acció com la protagonitzada aquest migdia al Principat.

Després d’una notable intensitat de vigilància les hores immediatament posteriors a la recepció de l’avís, ara els controls ja s’haurien relaxat una mica davant la sospita que l’individu implicat en el fet hauria aconseguit trencar la ‘barrera’ que s’havia disposat en forma de controls i cada cop sembla més complicat que es pugui aconseguir saber el parador del pispa, de lladre.

Etiquetes

Comentaris

Trending