Més de 3.000 infants han passat per l'Aquaparc d'Andorra la Vella

La instal·lació tancat portes aquest dissabte i ha donat resposta a diversos col·lectius i a particulars

Infants a l'Aquaparc d'Andorra la Vella.
Infants a l'Aquaparc d'Andorra la Vella. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

Uns 3.000 infants han passat per l'Aquaparc del comú d'Andorra la Vella instal·lat a l'Estadi Comunal Joan Samarra. El conseller d'Esports i Joventut, Alain Cabanes ha fet una valoració positiva "perquè hem pogut donar resposta a diferents necessitats com pot ser les activitats d'esports d'estiu, les escoles bressol o particulars en general".

Cabanes ha afegit que s'han pogut crear dos espais lúdics "on els nens han trobat diferents activitats en comparació amb l'any passat". De cara al 2021 es vol mantenir l'Aquaparc "perquè és una oferta molt lúdica i refrescant". Cabanes ha recordat que s'iniciaran els treballs de reconstrucció de la piscina coberta dels Serradells que va relacionada amb la reobertura de la piscina exterior. "Amb aquesta piscina i amb l'Aquaparc tindrem dues ofertes per l'estiu que ve".

La pandèmia de la Covid-19 ha condicionat el funcionament de la instal·lació. "S'han fet torns i amb l'aforament limitat però ha anat molt bé perquè al final hem acollit els grups que calia".

L'Aquaparc tancat portes aquest dissabte i es va obrir el 14 de juliol. Ha estat el  segon any de funcionament i ha funcionat de dimarts a dissabte amb una aturada al migdia per fer la preceptiva higienització dels espais.

Comentaris

Trending