L’última gossa de la qual se’n va denunciar la situació en què es trobava acaba a la gossera

Els responsables del nucli zoològic no estava amb els cadells acabats de parir i que els banders ja no van localitzar neguen que l’animal sigui seu

La gossa amb els cadells que hores d'ara ja no se sap on paren.
La gossa amb els cadells que hores d'ara ja no se sap on paren. NAMI

D’acord amb els responsables d’Agricultura, els banders han traslladat a la gossera l’última gossa la situació de la qual va ser denunciada per una protectora de Sant Julià. El que no se sap on són són els cadells que l’animal havia acabat de parir quan va ser localitzada en un cobert de Nagol. Els responsables del nucli zoològic haurien assegurat als banders, quan van acudir-hi a fer una inspecció, que el ca no era seu i ara s’han de fer les indagacions oportunes per mirar de saber de qui és l’animal.

La situació no és gens clara. Tampoc no ho és d’altres grups animalistes amb la protectora Nami, que és qui ha denunciat la situació i assegura que la gossa en qüestió, que presentaria ara un alt nivell d’estrès i malestar a la gossera, sí que forma part del nucli zoològic però que els seus titulars se’n volen rentar les mans i espolsar-se les responsabilitats com ja han fet en altres ocasions. Sobre aquest nucli zoològic hi ha una doble actuació en marxa. Un expedient administratiu en fase d’al·legacions i una causa judicial per suposat maltractament animal.

La gossa alletant els cadells.

Relacionat

Una protectora de gossos de Sant Julià denuncia “la deixadesa” amb què actua Agricultura

Des d’Agricultura, només fer-se pública la situació de la gossa acabada de parir, es va activar una inspecció que no es va poder dur a terme el mateix dia perquè no es va localitzar cap responsable del nucli zoològic. I la visita es va haver de traslladar a l’endemà, quan ja no hi havien els cadells i la gossa va ser de difícil capturar. Les fonts consultades properes a Agricultura han reconegut que no és el primer cop que la mateixa propietat es veu immersa en situacions poc clares i que es van donant els passos que es consideren adients d’acord amb la normativa vigent.

Comentaris (3)

Trending