Xoc entre una furgoneta i un camió a la recta de la Margineda

Un dels vehicles ha acabat encastat contra un dels fanals que hi ha a la zona de concessionaris d’automòbils Pyrénées

-
-
Una furgoneta i un camió han topat vers 2/4 de 3 de la tarda a la zona de concessionaris que hi ha a la recta prèvia al trencall d’Aixovall, tot circulant d’Andorra la Vella cap a Sant Julià. La furgoneta, al seu tomb, s’ha encastat contra un fanal que queda pràcticament davant de l’establiment de motocicletes Harley, del grup d’automòbils Pyrénées.

El sinistre ha estat força espectacular però en principi no hi hauria ferits, malgrat que, entre altres, agents de bombers s’han desplaçat fins a la zona per fer-se càrrec de la situació. Es dóna el cas que la furgoneta implicada en el xoc és de l’Escola d’educació especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Arran de la topada s’han suprimit momentàniament un carril tant de baixada com de pujada i la circulació, en conseqüència, és més densa.
Motorista intervingut en accidentar-se tot sol

Un motorista resident de 19 anys ha hagut de ser intervingut quirúrgicament arran de les lesions que va sofrir com a causa d'un accident que va patir poc abans de la passada mitjanit a l'avinguda Fiter i Rossell, al terme parroquial d'Escaldes. L'accident va succeir a 2/4 de 12 de la nit de diumenge passat quan la roda del darrere qua conduïa l'accidentat, una KTM RC 125 matriculada al Principat hauria relliscat i hauria fet perdre el control i l'estabilitat al pilot, que es va fer ferides de gravetat i va haver de ser traslladat a l'hospital, on ha estat operat. 

Comentaris

Trending