Virtus Unita descarta lligams amb el projecte polític de Nomen 

El col·lectiu recorda que “la nostra prioritat no és la creació d’un nou partit” i que es manté en “la idea inicial de tan sols crear opinió i debat”

-
-

L’aparició pública del nou projecte polític d’Eusebi Nomen no ha fet canviar el full de ruta dels promotors de Virtus Unita, el grup d’opinió presentat fa unes setmanes i impulsat, entre altres, per Josep Duró, Albert Font i Josep-Anton López Alcántara. “La nostra prioritat no és la creació d’un nou partit”, insisteixen des de la plataforma que el que pretén és posar sobre la taula propostes perquè els actors polítics les puguin debatre.

Malgrat que en molts aspectes, algunes de les qüestions plantejades per l’exconseller i economista podrien tenir cabuda en l’ideari de Virtus Unita, o al revés, i tot i que Nomen va coincidir amb alguns dels impulsors de la plataforma a Andorra pel Canvi (ApC), fet que en alguns sectors es donava per feta una mena d’associació, des de Virtus Unita s’assegura que “respecte la iniciativa del senyor Nomen no hem tingut cap contacte fins a la data i en principi no hi ha cap lligam amb el seu projecte”.

El col·lectiu afirma que “tal i com vam explicar el dia de la presentació de Virtus Unita, la nostra prioritat no es la creació d'un nou partit. Així doncs ens mantenim en la idea inicial de tan sols crear opinió i debat”. I afegeixen que estan treballant en la redacció d’un seguit d’articles per promoure les seves opinions a través del seu blog electrònic.

Etiquetes

-

Relacionat

Nomen treballa en un projecte electoral que refermi la sobirania d’Andorra però que deslliga de Virtus Unita
Josep Duró, Albert Font i Josep Antoni López-Alcántara durant la presentació del grup d'opinió en un restaurant de la capital.

Relacionat

Salvadors d’una pàtria tradicional que volen tranquil·la

Comentaris

Trending