Veïns de la Margineda, a la recerca dels causants de desperfectes als seus cotxes

Propietaris d’uns vehicles que van resultar malmesos fa tres setmanes estan a l’espera de recuperar les imatges d’unes càmeres de videovigilància per mirar de descobrir els autors 

-
-
Veïns de la Margineda intenten desemmascarar els causants dels desperfectes amb què van aparèixer diversos vehicles que hi havia estacionats prop de la zona escolar el 20 de juliol. Propietaris dels cotxes haurien interposat denúncia policial -circumstància que el cos no ha pogut confirmar- després que les seves gestions per intentar aconseguir un pacte amistós amb els responsables dels danys no hagin aparegut.

Ratllades de consideració en la carrosseria dels vehicles o retrovisors trencats són alguns dels danys que van ocasionar un dissabte que hi havia festa a la zona. Els perjudicats van fer difusió del cas a les xarxes socials esperant que apareguessin els responsables dels desperfectes. No pretenien res més que no fos una declaració de sinistre i que l’assegurança de l’altra part cobrís el cost de la reparació.

Però per ara no ha aparegut ningú alhora que la indignació ha anat incrementant de to. D’aquí que s’hauria comunicat els fets a la policia -sempre segons fonts properes als afectats- alhora que s’estan intentant recuperar unes imatges d’unes càmeres de videovigilància privades que hi hauria a la zona que deixarien entreveure els causants dels danys per mirar de facilitar la feina al cos de l’ordre.

 

Comentaris

Trending