Un home es fractura un genoll en una topada a la sortida sud de la Massana

L’accident ha passat poc abans de les 10 del matí a l’altura de la Serra de l’Honor i en un tram de doble carril en sentit Andorra la Vella

-
-
Un home ha patit una fractura al genoll arran de l’accident que ha sofert aquest matí a la sortida sud de la Massana, a l’altura de la Serra de l’Honor, en un tram de doble carril en sentit Andorra la Vella. El ferit, que ha estat traslladat pel SUM al centre hospitalari, haurà de ser intervingut quirúrgicament en les properes hores però no es preveu que hi hagi complicacions i serà ingressat a planta.

El sinistre ha passat poc abans de les 10 del matí i altres conductors haurien alertat del sinistre per tal que els equips de salvament i emergència es posessin en marxa. Sortosament, i més enllà de les ferides per l’home, no s’ha hagut de lamentar cap altre dany i el sinistre no ha tingut afectació rellevant en la xarxa viària. L'home, de 46 anys i resident al Principat, era el conductor de l'únic vehicle implicat en el xoc, un Mercedes Benz C250 matriculat al país.

 

 

Comentaris

Trending