Un conegut activista social denuncia la manca d’informació que tenen els familiars de malalts de coronavirus

Ángel de Andrés explica a través de les xarxes socials que el seu pare, intern al Cedre, va ser traslladat divendres a l’hospital on se li va diagnosticar la malaltia

-
-
El conegut activista social Ángel de Andrés ha explicat aquesta tarda a través del seu compte de Facebook, que sol ser la finestra a través de les quals denuncia tot allò que li sembla injust, que té el seu pare ingressat a l’hospital i que ha estat diagnosticat com ha infectat pel coronavirus. Exposa la situació per denunciar la manca d’informació que reben els familiars dels malalts, que tampoc no els poden anar a veure per evitar contagiar-se o propagar el virus.

De Andrés, que els darrers dies ha estat publicant amb relativa normalitat vídeos amb les seves opinions després de treballar -actualment fa de vigilant de seguretat-, ha esclatat aquest diumenge després de saber que havia mort un pacient ingressat a l’hospital que podia respondre a les característiques del seu pare. L’activista explica que ja divendres es va assabentar per la televisió que el seu pare estava contagiat. I que no volia ni pensar que s’hauria d’assabentar pels mitjans de comunicació de l’eventual defunció del seu progenitor. Sortosament no és el cas.

En el vídeo explica que té el se pare internat al Cedre amb alzheimer i que divendres va saber per casualitat que havia estat traslladat a l’hospital en contraure la malaltia. Ja lamenta que en haver-se restringit (fins a prohibir-les, com aquell que diu) les visites als usuaris del centre sociosanitari la informació dels interns arribés en comptagotes, i a través d’una trucada diària d’una metgessa que, entén, en una situació d’emergència tampoc creu que sigui qui ha de fer aquesta feina.

Per això reclama de l’administració que posi les eines necessàries per muntar un equip de persones acostumades a treballar en tasques administratives que pugui anar facilitant informació a aquelles persones que pel que sigui no poden tenir accés als seus familiars i estan o bé ingressats a l’hospital o bé internats en centres sanitaris amb restricció de moviments.

Comentaris (16)

Trending