El turisme exigeix aprofitar les noves tecnologies per oferir un millor servei i experiència

Les tendències tecnològiques serà l'eix central de la segona jornada on s'explicarà quines són les seves possibilitats

Un instant de la primera jornada d'INNTEC.
Un instant de la primera jornada d'INNTEC.

El teatre de les Fontetes està sent el centre neuràlgic de la trobada sobre Innovació i les Noves Tecnologies. Amb una participació d'un centenar de persones, la primera jornada s'ha centrat en com les noves tecnologies poden ajudar a l'hoteleria a oferir un millor servei i una experiència única. Demà serà el torn de les noves tecnologies.

Les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies INNTEC 2022 han donat el tret de sortida amb una primera jornada on s’ha posat èmfasi com poden ajudar les noves tecnologies en el món del turisme. “És una aposta ineludible que també des de les administracions públiques i les agències de promoció econòmica i d’innovació treballem, conscients que un bon coneixement del perfil potencial dels administrats, potencials inversors i visitants ens permetrà poder oferir un millor servei i experiència al nostre país”, ha assegurat Gallardo en la inauguració.

Entre els que avui s'han pogut escoltar hi ha els premiats dels ACTINN AWARDS 2021. El primer guardó ha recaigut en PurpleDye, iniciativa de José María Lago i David Miralles, que es tracta d'una plataforma sense codi, basada en la intel·ligència artificial, que permet posar en marxa projectes criptogràfics. Pel que fa al segon, el guardonat ha estat per Alexis Estopiñán, quarta generació d'una família de pastissers que ha ideat una estratègia per assegurar la viabilitat del negoci durant els pròxims cinquanta anys: elaborar pastissos saludables i de qualitat, aptes per a persones amb al·lèrgies i intoleràncies, i fer-los arribar al client tres quarts d'hora més tard com a màxim.

La primera jornada s’ha complementat amb dos conferències i dues taules rodones on els experts han posat en relleu la importància d’aquestes noves tecnologies dins de l’hoteleria i els beneficis que es poden extreure.

L'INNTEC acaba demà amb la segona jornada focalitzada, en aquest cas, en les noves tendències tecnològiques del 2022, com el metavers, els non fungible tokens (NFT) i la tokenització.

Etiquetes

Comentaris

Trending