El PS demana aclariments sobre els patrocinis esportius previstos per Andorra Turisme

Joaquim Miró ha tramitat una sèrie de preguntes que Govern haurà de respondre per escrit on demana els criteris pels quals s’atorgaran i dades sobre l’impacte de la marca del país

Joaquim Miró en seu parlamentària.
Joaquim Miró en seu parlamentària. PS

El conseller general del grup socialdemòcrata, Joaquim Miró, vol que Govern aclareixi els criteris pels quals es distribuirà la partida d’Andorra Turisme destinada als patrocinis esportius. Per això, ha tramitat una sèrie de preguntes que el Govern haurà de respondre per escrit. Especialment vol que s’aclareixi amb quines dades es justificarà la decisió, en una pregunta que, en certa forma vol saber si es preveu mantenir la dotació al MoraBanc, malgrat el descens de categoria, un aspecte que, per ara, ni l’executiu ni la societat han aclarit.

Així, en l’escrit presentat davant de Sindicatura, Miró formula fins a quatre qüestions. En la primera, demana saber “quines són les dades amb què es fonamentaran els patrocinis per la temporada competitiva 22-23”. És a dir, de la vinent. També vol saber “quins són els estudis i les informacions relatives a l’impacte i la presència o notorietat de la marca o nom d’Andorra en què es fonamentaran”.

En la tercera pregunta, el conseller socialdemòcrata demana que se li doni “el detall dels patrocinis que es preveuen per la temporada esportiva 22-23 ordenats per ratis que es calculin en relació al pressupost destinat i el retorn econòmic o en notorietat i presència del nom d’Andorra”. Per últim, també reclama “les dades d’impacte, notorietat i capacitat de generar visites que han aportat tots els sol·licitants de patrocinis per a la temporada competitiva 22-23”.

Comentaris (4)

Trending