El Pas de la Casa també viu l’Andorra Shopping Festival

Una rua pels carrers de la població i un concurs per als visitants que comprin als comerços del poble són algunes de les activitats previstes aquests dies

El grup d'animació pels carrers del Pas de la Casa.
El grup d'animació pels carrers del Pas de la Casa. COMU D'ENCAMP

L’Andorra Shopping Festival ja està en marxa. I no només a la capital. Al Pas de la Casa la iniciativa ja es viu també amb intensitat. Els visitants que s’han apropat aquest dissabte a la localitat fronterera s’han vist sorpresos per les rues al carrer. També podran participar en concursos impulsats amb l’objectiu de fomentar les vendes als comerços de la població.

Un any més, Andorra Turisme aposta pel Shopping Festival per atreure visitants en un mes tradicionalment més fluix com és novembre. Les activitats, però, no es limiten a l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes. Altres punts del país també tenen la seva quota en l’esdeveniment.

I el Pas de la Casa és un bon exemple. La població encampadana ha rebut aquest dissabte els turistes amb una important animació al carrer. Així ho han comprovat les persones que han desafiat una climatologia que, s’ha de reconèixer, no és especialment agradable. A banda, són moltes les botigues que participen en el concurs ‘Comprar al Pas de la Casa té premi’.

El Shopping Festival també prepara un dissabte animat al centre del país. Entre les activitats previstes hi ha un tribut al grup suec Abba (20.00 h), l’actuació de Líquid Dansa o l’espectacle infantil ‘El vestit pop de l’emperador’, entre altres.

Comentaris

Trending