L’ocupació als hotels del cap de setmana de Reis ha arribat al 81%

La mitjana durant la primera setmana d'aquest any ha estat del 79,56% segons el balanç de la Unió Hotelera

Turistes caminant per l'avinguda Meritxell.
Turistes caminant per l'avinguda Meritxell. Toni Solanelles

L’ocupació hotelera del cap de setmana de Reis ha arribat al 81% segons les dades que ha facilitat aquest dimecres la Unió Hotelera (UHA). Així mateix, la mitjana durant la primera setmana d'aquest any ha estat del 79,56%.

Durant la darrera setmana les poblacions amb més ocupació han estat el Pas de la Casa i Andorra la Vella, ambdues per sobre del 88%. Escaldes Engordany supera també el 80% amb un 83,36%. Les segueixen Encamp, Canillo i La Massana totes elles per sobre del 75% Ordino es va quedar la setmana passada una mica per sobre del 61% d’ocupació. Pel que fa a Sant Julià de Lòria, no hi ha suficients dades com per valorar-la, però sembla indicar que hauria tingut una setmana de Reis força correcte, per sobre del 70%.

El cartell d'un hotel del centre.

Relacionat

L’ocupació hotelera va assolir al 2022 la xifra més alta dels últims deu anys

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol valora molt positivament l'ocupació aconseguida i ha donat les gràcies a les treballadores i treballadores de les societats explotadores d’esquí d’Andorra.
"Es per sentir-se orgullosos i a l’hora felicitar la feina que han fet i que continuen fent. Estem veient que a totes les estacions dels Pirineus i part dels Alps a l’igual que a Andorra les condicions climatològiques i l’escassetat de la neu han provocat que aquestes festes hagin sigut molt complicades en molts d’aquests indrets. Aquí a Andorra, i des de la Unió Hotelera entenem que si hem pogut acomplir les previsions d’ocupació que teníem marcades ha sigut en gran part gràcies a l’excel·lent feina feta des dels diferents camps de neu".

Comentaris

Trending