Naturland tanca el pont de la Puríssima amb una mitjana de 600 usuaris diaris

Els dies punta van ser el 9 i el 10 de desembre, quan es va arribar a 800 clients, malgrat que algunes activitats, com ara raquetes o trineus s’han anul·lat per la mala qualitat de la neu

Comentaris

Usuaris de les pistes de Naturland.
Usuaris de les pistes de Naturland. NATURLAND

Naturland fa un balanç positiu de la primera gran cita de la temporada d’hivern. L’ecoparc ha aconseguit una mitjana de visitants de 600 diaris, amb puntes de 800. Els responsables del domini han posat en relleu que l’arribada d’usuaris ha estat esglaonada, fet que ha permès “donar un bon servei” i que “les activitats es poguessin realitzar sense massa cues”.

Les dues millors jornades pel que fa a l’afluència van ser el 9 i el 10 de desembre. Llavors es van assolir el pic de 800 clients. La resta de la setmana s’han aconseguit xifres que es consideren bones per iniciar la temporada.

I això amb el hàndicap viscut a partir del dia 7, quan algunes activitats, com ara les raquetes o els trineus es van haver d’anul·lar perquè la condició de la neu no garantia la seguretat dels usuaris, a l’espera de més precipitacions. També es van haver de tancar pistes per a l’esquí de fons, reobertes després de la baixada de temperatures de divendres.

Pel que fa a la previsió per als pròxims dies, l’estació d’esquí nòrdic queda oberta cada dia amb els dos quilòmetres actuals. La resta de pistes i les activitats de neu de cota 2000 s’aniran obrint a mesura que les condicions ho permetin. La cota 1600 es tornarà a obrir els caps de setmana durant tota la temporada d’hivern.

Comentaris (1)

Trending