Naturland rep més d’un miler de visitants els tres dies forts de Setmana Santa

El centre lauredià acull 4.300 persones durant els cinc dies de Pasqua i avança que tot fa pensar que tancarà l’hivern amb resultats positius

Cua per pujar a l'Airtrek.
Cua per pujar a l'Airtrek. NATURLAND

Naturland ha fet ple durant el pont de Setmana Santa, superant el miler de visitants diaris que el Centre d’Activitats Outdoor lauredià s’havia marcat com a objectiu, tenint en compte l’oferta disponible actualment a les cotes 1600 i 2000. El divendres, dissabte i diumenge es van exhaurir les entrades, a més de registrar elevades xifres de visitants dijous i dilluns.

L’oferta d'activitats a l'aire lliure a les dues cotes de Naturland, acompanyada de les previsions de bon temps que finalment s'han complert, han estat els factors que han propiciat que els turistes s’acostessin al Centre d'Activitats Outdoor lauredià per gaudir de les activitats proposades.

La major part dels visitants van adquirir les seves entrades en línia, dies i setmanes abans de la seva arribada, a través de la pàgina web de Naturland, exhaurint-les els dies més forts, i mostrant una creixent anticipació en l'adquisició d'aquestes. A més dijous i dilluns es va registrar una molt bona ocupació, sent finalment 4.300 persones les que han visitat Naturland en aquests cinc dies de pont.

Naturland donarà per tancada la seva temporada d'hivern el dissabte 30 d'abril, quan es realitzarà una valoració d'una temporada que ha estat intensa, amb diverses novetats, i que presentarà probablement resultats molt positius. A partir de l'un de maig començarà la temporada de primavera, un període durant el qual Naturland continuarà amb la seva oferta d'activitats cada cap de setmana, mentre es preparen les novetats del pròxim estiu 2022 i es treballa en diferents millores de les actuals instal·lacions.

Comentaris (1)

Trending