El Mountain Music es trasllada al juny del 2021 excepte el concert d’Ainhoa Arteta que es manté

Andorra Turisme assegura que per responsabilitat davant els problemes que la Covid està generant en els mercats de proximitat s’han cancel·lat les cinc actuacions que es preveien més multitudinaris del festival

Verònica Canals i Betim Budzaku durant l'exposició de la decisió.
Verònica Canals i Betim Budzaku durant l'exposició de la decisió. Cristian Cortés

El gros del festival Mountain Music es trasllada al juny de l’any que ve. La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, han confirmat la cancel·lació del festival que havia de tenir com a escenari la plataforma de Soldeu. Han assegurat que s’ha optat per un criteri de prudència i responsabilitat davant els rebrots de Covid que hi està havent, per exemple, a Catalunya, que era un dels mercats per als quals estava especialment dirigit el festival. És evident que la baixa afluència que ara mateix hi havia en les actuacions també ha estat un element determinant per a la cancel·lació.

Amb la voluntat de desestacionalitzar l’oferta turística i proposar una alternativa cultural en època de baixa afluència, la voluntat és que pel 2021 es mantingui el mateix cartell i per tant, en principi seran els mateixos artistes els que actuaran el juny de l’any que ve. Les persones que hagin comprat la seva entrada per assistir a algun dels concerts programats tindran l ́opció de mantenir l’entrada per l’any que ve, o bé, obtenir el reemborsament de l’import efectuat.

Els ingressos de les entrades del concert d’Ainhoa Arteta es destinaran als fons de solidaritat del Govern d’Andorra

El concert que es manté és el d’Ainhoa Arteta previst pel 5 de setembre a la plaça del Consell General, ja que es tracta d’un format completament diferent als concerts que havien de tenir lloc a la plataforma de Soldeu. En aquest sentit, és un recital en petit format i limitat a 400 persones assegudes on es mantindrà una distància de seguretat entre els assistents. A part, es preveu que a principis de setembre les recomanacions de limitar la mobilitat als mercats de proximitat ja no estiguin vigents. Tal i com estava previst en un inici, els ingressos de les entrades es destinaran al fons de solidaritat del Govern d’Andorra.

Quant a la inversió feta fins ara, destaca els prop de 45.000 euros en comunicació per promocionar el festival, encara que des d’Andorra Turisme ho valoren com una inversió hi han volgut destacar que l’ajornament de l’esdeveniment no augmentarà el pressupost inicial. Budzaku també ha explicat que, davant la situació que estem vivint, a cada concert els últims deu dies són la clau de venda i això donava molta incertesa. El de la Mónica Naranjo, que era el primer de la llista, tenia un 23% de les entrades venudes.

L’Andorra Shopping Festival passarà a celebrar-se quatre caps de setmana en comptes de dos, del 30 d'octubre al 22 de novembre.

D’altra banda, de la mateixa manera que s’ha decidit ajornar el festival, també hi ha un seguit d’accions que es mantindran. Així doncs, l’Andorra Shopping Festival passarà de celebrar-se dos caps de setmana a quatre, des del 30 d’octubre i fins al 22 de novembre. A més, l’estratègia es concentrarà en promocionar els esdeveniments que ja estan previstos, com ara l’Spartan Race, el Jambo Street Music, La Purito, El Campionat del Món de Trial o el Trofeu Andros.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending