La ‘megaconcentració’ que havia de portar 2.500 ‘motards’ al país també fa figa al tercer intent

La iniciativa promoguda per l’ara ja exministre Jordi Gallardo ‘Marmotes’ tampoc no es farà aquest setembre perquè el nombre d’inscripcions era pírrica

Anunci del primer ajornament.
Anunci del primer ajornament.

A la tercera tampoc no serà la bona. La concentració mototurística denominada ‘Marmotes’, inspirada en una prova amateur que es fa a Valladolid i que l’ara ja exministre Jordi Gallardo i alguns dels seus assessors externs van considerar un reclam per portar valor afegit turístic al país tampoc no es farà aquest setembre. Segons que ha pogut saber l’Altaveu, el nombre d’inscrits era tan pírric que l’organització s’ha estimat més tornar a ajornar la iniciativa. Caldrà veure què hi diu l’administració.

Perquè la prova, inicialment prevista per al 2021, després per al 2022 i fins fa poc per aquest 2023, impulsada també per l’empresa Esponsorama, encarregada de la gestió del circuit del Pas de la Casa, té una elevada subvenció pública. 75.000 euros hi posava el Govern d’Andorra i 50.000 més el comú d’Encamp. De fet, abans que plegués l’anterior executiu, Gallardo en va arribar a fer una presentació, de la concentració, lloant les seves virtuts.

Gallardo escola la cònsol major, Laura Mas, durant la presentació.

Relacionat

Gallardo justifica la subvenció a la concentració ‘Marmotes’ per potenciar el turisme de compres

Però ha tornat a ser un fiasco i ara caldrà veure si continuarà l’administració fent-hi costat o es deixarà córrer. Segons que ha avançat RTVA, de la cancel·lació de la prova se’n va informar fa uns dies el Consell econòmic i social del Pas de la Casa. Es va justificar dient que no hi podien assistir pilots de MotoGP i que tampoc s’havia pogut fer la promoció escaient. Segons que ha pogut saber l’Altaveu, tot just hi havia fa uns dies 40 inscrits dels 2.500 participants que se suposa que havia d’atraure.

Coneixedors del món del motor han recordat que el calendari de MotoGP fa dies que se sap i es podia haver buscat una alternativa si realment la qüestió dels pilots professionals, que suposadament havien d’actuar com a reclam, hagués estat un element tan decisiu com sembla.

Comentaris (6)

Trending