Malestar en empreses de comunicació amb el Govern perquè faci internacional un concurs

Les agències del país lamenten que l’administració que demana als ciutadans que consumeixin al Principat sigui la primera en fomentar contractacions estrangeres, en aquest cas pel Congrés de Neu i de Muntanya del 2022

La ministra Verònica Canals i el director executiu de l'OMT, Manuel Butler, en anunciar el març del 2020 l'ajornament del congrés.
La ministra Verònica Canals i el director executiu de l'OMT, Manuel Butler, en anunciar el març del 2020 l'ajornament del congrés. Toni Solanelles

Empreses del sector de la comunicació del país estan molestes amb el Govern pel fet que hagi convertit en internacional el concurs per seleccionar una agència que dirigeixi, juntament amb les directrius que fixi l’administració, la política comunicativa del Congrés de Neu i de Muntanya que s’ha de celebrar al Principat l’any que ve, després que s’hagi posposat tant al 2020 com enguany. Consideren que en un moment especialment delicat, s’hauria de fomentar la contractació nacional.

De fet, segons les fonts, el concurs en qüestió no presenta cap mena de complexitat que impedeixi les empreses del sector que hi ha establertes al país poder oferir un molt bon servei. Més encara, es tracta d’un sector, segons les fonts, on hi ha una variada oferta i notables professionals que s’han fet càrrec tot sovint de projectes com el que ara es vol comunicar. El convocant és el ministeri de Turisme i les ofertes es poden presentar fins al 7 de maig.

“Tot olora que ja està adjudicat”, lamenten fonts del sector, que recorden que “és ben contradictori. Quan la pròpia administració fa campanyes perquè es consumeixi al Principat, resulta que ella fa concursos internacionals”, i recorden les dificultats econòmiques per les quals travessen moltes de les empreses del país arran de la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus.

Comentaris (8)

Trending