Les reserves per Setmana Santa ronden el 60%

La Unió Hotelera confia que les reserves de darrera hora permetin millorar el percentatge, tot i que la calor i l'estat de les pistes faran que molta gent pensi més en la platja per passar les seves vacances

La recepció d'un dels hotels del Principat.
La recepció d'un dels hotels del Principat. ARXIU

Les altes temperatures i l’estat de les pistes d’esquí continuen frenant les reserves de cara a la Setmana Santa, tenint en compte que molta gent prefereix la platja que no tant la muntanya. La Unió Hotelera exposa que per els quatre dies festius tenen un 58,25% de reserves, tot i que confia a incrementar el percentatge amb les reserves de darrera hora.

La temporada hivernal es tancarà amb la setmana Santa, però tal com estan els termòmetres actualment, sembla que l’hivern ha marxat. L’estat de les pistes és el que és i des dels dominis esquiables treballen per poder tenir la neu en condicions. Depenent com cauen les vacances els turistes escullen destinacions de muntanya o de platja i sembla que molta gent comença a mirar al mar.

Segons la Unió Hotelera, les reserves per als quatre dies festius són del 58,25%, malgrat que el seu director, Jordi Pujol, espera que les reserves de darrera hora ajudin a incrementar la xifra. Manifesta que són les dades similars a les d'anys anteriors, mentre que assegura que en el cas dels hotels "no està havant tantes cancel·lacions com en el cas dels apartaments turístics per l'estat de les pistes". Admet que "no hi ha un ritme alt de creixement com es podia preveure fa dues setmanes".

Estat de les pistes a Soldeu

Relacionat

Allau de cancel·lacions als allotjaments turístics de cara a Setmana Santa per l'estat de les pistes

D’altra banda, durant la setmana passada l’ocupació mitjana als hotels del país va ser del 57%, mentre que si ens centrem només en el cap de setmana, el percentatge va arribar al 64,75%.

Etiquetes

Comentaris

Trending