Comencen els treballs de muntatge de la carpa del Cirque du Soleil

L’estructura, ubicada a l’aparcament de Prada Casadet, ha de quedar muntada aquest mes de maig i els assajos començaran a mitjan juny, tenint en compte que la primera representació serà el 6 de juliol

Els operaris ja han començat a muntar l'estructura de la carpa del Cirque du Soleil.
Els operaris ja han començat a muntar l'estructura de la carpa del Cirque du Soleil. Albert Sanjuan

L’aparcament de Prada Casadet està tancat i els operaris han començat els treballs de muntatge de la carpa que ha d’acollir l’espectacle del Cirque du Soleil ‘Sublim’, que tindrà lloc del 6 a juliol al 4 d’agost. Es tracta del tercer any que aquest emplaçament acull la companyia canadenca i la previsió és que tot estigui acabat al juny per començar els assajos.

Algunes de les peces que formen part de l’estructura que conformarà la carpa que acolliran les funcions del Cirque du Soleil ja han arribat al Principat. Els operaris estaven treballant aquest dimarts a l’aparcament de Prada Casadet estaven treballant de valent per tenir muntat l’esquelet a finals del mes de maig. Segons expliquen des d’Andorra Turisme, a principis de juny es muntaran l’escenari, les graderies i la carpa dels artistes.

L’equip de producció de la companyia canadenca arribarà durant aquest mes per portar la il·luminació i l’escenografia. A mitjan de juny arribaran els artistes per començar els assajos. La primera representació tindrà lloc el 6 de juliol.

La venda d’entrades per al públic en general començarà el pròxim dilluns 20 de maig, tot i que ja fa unes setmanes que es van posar a disposició dels hotels perquè puguin comercialitzar els seus paquets. En total, seran 22 sessions amb 3.500 persones d’aforament. Els tiquets tindran un preu de 23 i 25 euros per a les sessions en dia feiner i de 28 i 31 els caps de setmana.

Comentaris (6)

Trending