El Bus Turístic tindrà un aforament del 100%

El servei es torna engegar l’1 de juny i durarà fins al 31 d’octubre, mantenint els mateixos recorreguts que l’any passat, apostant per els espais naturals i l’aire lliure

El Bus Turístic, al seu pas per Sant Joan de Caselles, a Canillo.
El Bus Turístic, al seu pas per Sant Joan de Caselles, a Canillo. Andorra Turisme

El Bus Turístic es torna a posar en marxa demà, 1 de juny, i durarà fins al 31 d’octubre. Aquest estiu es mantindran els mateixos recorreguts que l’any passant, apostant per visites a espais naturals i a l’aire lliure. Com a novetat, l’aforament s’incrementarà fins al 100% de les places disponibles, mentre que al 2020 solament es podia ocupar fins al 50% de la seva capacitat.

La voluntat del Bus Turístic continua sent la de fer descobrir als passatgers d’una manera còmoda els principals atractius turístics del país a través de set itineraris temàtics. En ells, es donen a conèixer tant els museus com les esglésies, per descobrir de primera mà la cultura i el llegat històric del país. Destaquen punts d’interès com el mirador del Roc del Quer o el llac d’Engolasters. La valoració feta pels passatgers durant el 2019 va ser de 9,1, la qual cosa permet assegurar un alt grau de satisfacció respecte del servei i les visites proposades.

Respecte a les tarifes, es mantindran els preus dels any anteriors, amb 18 euros pels recorreguts dels matins i de 32 euros a l’itinerari de dissabte on s’inclou el dinar. Els infants de 4 a 12 anys gaudiran d’un descompte del 50%, i l’entrada de 0 a 3 anys serà gratuïta.

A més, durant el proper mes de juny es durà a terme una prova pilot amb diferents escoles del país. La intenció d’aquesta nova iniciativa educativa és que els infants puguin gaudir i aprendre amb els diferents recorreguts. La proposta ha estat molt ben acollida pels centres educatius i prova d’això és que un total de 442 alumnes d’entre 7 i 11 anys, repartits en setze dies de dilluns a divendres, gaudiran de les diferents propostes que ofereixen els itineraris.

Enguany, els tiquets d’accés al Bus Turístic seran entrades digitals per evitar qualsevol mena de contacte directe i, d’aquesta manera, minimitzar els possibles riscos de contagi. A més, tot el personal anirà protegit i l’ús de la mascareta serà obligatori per a tothom. El vehicle també comptarà amb gel hidroalcohòlic a disposició dels seus usuaris.

Etiquetes

Comentaris

Trending