Andorra Turisme fa efectiu el patrocini a l’FC Andorra

L'acord és fins a final de temporada, malgrat no n'especifica la quantitat i l'objectiu és potenciar la marca Andorra al mercat espanyol

Sinan Bakis
Sinan Bakis FC ANDORRA

El BOPA publica l’edicte mitjançant contractació directa del patrocini per a l’FC Andorra per la temporada 2022-2023. L’adjudicació es va fer el passat 11 de febrer i acaba el 30 de juny amb l’objectiu de difondre la marca Andorra al mercat espanyol.

L’ascens a la Liga SmartBank ha comportat que Andorra Turisme hagi decidit apostar també per l’FC Andorra i ha tancat un acord de patrocini. En l’edicte no s’especifica l’aportació econòmica que es destina al club, però sí que es deixa clar que l’objectiu és “difondre la marca Andorra en el mercat espanyol, per reforçar el posicionament del país com a destinació turística internacional i incrementar el nombre de turistes interessats a gaudir de l’oferta turística del Principat”.

L’acord es va prendre el passat 11 de febrer i finalitza el 30 de juny amb l’acabament de la temporada. Cal recordar que Andorra Turisme també ha patrocinat al MoraBanc Andorra. En aquest cas, són patrocinis de llarga durada, tenint en compte que en d’altres esdeveniments esportius han estat contractes de setmanes o dies.

Comentaris (4)

Trending