L’Andorra Shopping es dinamitza amb activitats al carrer per a totes les edats

S'ha representat l'espectacle infantil 'La cenicienta, el musical', i hi ha hagut una acció itinerant a càrrec de Líquid Dansa

L'espectacle de Líquid Dansa.
L'espectacle de Líquid Dansa. PILAR CANDEL

L'Andorra Shooping Festival es dinamitza enguany amb diverses accions al carrer per complementar l'oferta comercial. Aquest dissabte al matí s'ha representat l'espectale infantil 'La cenicienta, el musical' una adaptació de la ventafocs i Líquid Dansa ha ofert una actuació itinerant a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Un altre atractiu són les camionetes amb menjar i begudes que s'han instal·lat a l'avinguda Carlemany i que estan tenint molt bona acceptació. També ha tingut un bon seguiment l'espectacle que ofereix Líquid Dansa amb uns personatges que surten dels aparadors per entrar a altres botigues. Aquest dissabte al matí han passat per l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella.

El pressupost de l'Andorra Shopping Festival ha augmentat fins els 796.000 euros a causa de la inflació i a l'augment de costos quant a contractacions, allotjament o transport respecte a els 750.000 euros que es van destinar a l'esdeveniment l'any passat.

Comentaris

Trending