Andorra i Aràbia Saudita estrenyen relacions en àmbit turístic

El Principat ha exposat els passos que estan duent a terme per desestacionalitzar el sector, mentre que la delegació asiàtica ha presentat la seva candidatura per acollir l'Exposició Universal del 2030 a Riad

Espot i Torres amb la delegació d'Aràbia Saudita.
Espot i Torres amb la delegació d'Aràbia Saudita.

Andorra ha rebut aquest matí la visita oficial d'Aràbia Saudita, encapçalada pel ministre de turisme del país asiàtic. Una trobada que ha servit per acordar la col·laboració entre els dos estats en matèria turística, amb la desestacionalització i la candidatura de Riad per acollir l'Exposició Universal el 2030 com a eixos centrals.

Una delegació d’Aràbia Saudita, encapçalada pel ministre de turisme del país asiàtic, Ahmed AlKhateeb, ha realitzat una visita oficial al país que l’ha portat a reunir-se amb el seu homòleg andorrà, Jordi Torres, la ministra d’Afers exteriors, Maria Ubach, i el cap de Govern, Xavier Espot. Una trobada en què s’ha acordat impulsar la col·laboració en matèria turística entre els dos països.

En la reunió de treball, Torres i Ubach han explicat els esforços del sector turístic per prioritzar la desestacionalització i augmentar la qualitat dels serveis oferts per posicionar-se com a destinació turística de muntanya i de natura de qualitat durant tot l'any.

Per la seva part, la delegació asiàtica ha presentat la seva candidatura per acollir l'Exposició Universal del 2030 a Riad, així com les polítiques de promoció per posicionar-se com a destinació turística.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending