El Superior rebaixa 19.000 euros la multa imposada al pister i discjòquei que traficava al Pas

L’home, considerat com un dels majors subministradors de productes estupefaents al poble d’Encamp, haurà de complir els set anys de presó i abonar 6.000 euros

Una imatge del trasllat de l'acusat cap a la lectura de la sentència
Una imatge del trasllat de l'acusat cap a la lectura de la sentència Toni Solanelles

El Tribunal Superior ha estimat parcialment el recurs interposat de la defensa del pister i discjòquei que subministrava èxtasi, haixix i marihuana al Pas de la Casa. Així doncs, la multa econòmica de 25.000 euros s’ha rebaixat a 6.000, però haurà de complir els set anys de presó imposats pel Tribunal de Corts, així com els 25 anys d’expulsió del Principat. L’home, detingut el gener de 2019, era un dels majors subministradors de productes estupefaents al poble d’Encamp.

A l’home de 37 anys, empresonat des de principis d’any del 2019, se li van comissar més de tres quilos de marihuana, la mateixa quantitat d’haixix, 200 pastilles d’èxtasi, aproximadament, 150 grams de metamfetamina, 1,75 grams de metamfetamina en cristall, 3,2 grams de cocaïna, 2,36 grams d’heroïna, diversos estris per a la venda al detall dels estupefaents i 9.070 euros en efectiu. En aquest sentit, van ser les queixes veïnals en l’immoble on tenia un traster per guardar una part significativa del producte estupefaent el que el van acabar delatant.

Trasllat del processat cap a la lectura de la sentència, a Prada Casadet.

Relacionat

Set anys de presó per al pister i discjòquei que subministrava èxtasi, haixix i ‘maria’ al Pas

Al llarg del judici celebrat el juliol d’enguany, l’acusat va explicar que un company de pis es dedicava a vendre droga i així va descobrir com guanyar diners d’una manera fàcil i ràpida i que tenia aquesta necessitat per mantenir al seu pare i aconseguir portar de República Dominicana una germanastra menor. També va admetre que venia marihuana i haixix, i també pastilles d’èxtasi, però va negar rotundament que hagués comercialitzat o consumit cocaïna. 

Davant dels fets, la Fiscalia va demanar nou anys de presó i el pagament d’una multa de 60.000 euros, però el Tribunal de Corts el va condemnar a set anys de presó i una multa de 25.000 euros. Finalment, aquest matí el Tribunal Superior ha rebaixat l’import econòmic a 6.000 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending