Si li cobren el tiquet de bus per problemes amb l’APP reclami a Prat del Rull

Govern assegura que hi havia l’acord amb les companyies que es creurien l’usuari sempre que hi hagués dificultats en el funcionament de l’abonament electrònic i lamenta que no sempre s’aplica aquest pacte

Una imatge de l'aplicació mou_t_b al costat d'una parada de bus, a Encamp.
Una imatge de l'aplicació mou_t_b al costat d'una parada de bus, a Encamp.

Aquests dies que els problemes amb els abonaments del bus, per tal que els viatges puguin ser gratuïts, hi ha dificultats amb l’APP degut a una falla del servidor de l’aplicació pot ser que algun conductor li acabi fent pagar el bitllet. Si això passa, no perdi el comprovant i faci la corresponent reclamació a l’edifici administratiu de Prat del Rull, seu del departament de Transports.

Així ho ha indicat el ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, després de lamentar la incidència en l’APP. Jover ha explicat que hi havia un acord amb les companyies concessionàries del transport que farien confiança als usuaris que no disposaven d’un abonament en funcionament pel motiu que fos però “no sempre és el cas” i s’acaba cobrant el bitllet senzill. Si això passa, s’ha dit, es pot fer la reclamació esmentada.

Una imatge d'un mòbil amb l'APP mou_t_b.

Relacionat

Transports rep desenes de peticions per la incidència en l’APP del bus gratuït

El portaveu governamental també ha confirmat que hi ha un acord tècnic amb Coopalsa en tan què una de les concessionàries de les línies estatals per la compensació de la rebaixa del preu de l’abonament mensual a trenta euros. Jover ha explicat que, “més enllà de la forma”, considera que la formalització de l’acord serà en el moment que l’administració aboni el que s’ha pactat.

També ha assegurat, en relació amb les freqüències i el fet que pugui dificultar-ne l’ampliació el fet de no haver resolt del tot les compensacions que hi ha pendents, que el reforç de les línies en funció de les necessitats forma part del plec de bases de la concessió. És a dir, del contracte que es va firmar al seu dia i, per tant, l’ampliació de freqüències, si cal, s’hauria de fer de forma automatitzada o gairebé.

Etiquetes

Comentaris

Trending