Transports rep desenes de peticions per la incidència en l’APP del bus gratuït

Si no es disposa del codi que Govern va enviar en un correu electrònic quan es va sol·licitar l’abonament no es pot refer l’enllaça de l’aplicació i no es pot disposar de la gratuïtat del servei

Una imatge d'un mòbil amb l'APP mou_t_b.
Una imatge d'un mòbil amb l'APP mou_t_b. ARXIU

El departament de Transports està rebent -de fet, FEDA també ha rebut peticions- desenes de sol·licituds del codi que ha de permetre refer l’aplicació (APP) associada al bus gratuït. Una incidència en el servidor de l’aplicació aquest cap de setmana ha fet que tots els bitllets permanents, els abonaments, hagin quedat desvinculats i, per tant, l’APP mou_t_b és hores d’ara inservible per a aquests usuaris si no han pogut tornar a fer l’enllaç.

Aquesta configuració ja es va fer a l’inici, en sol·licitar l’abonament, i el codi QR que és vàlid per tres dies es va renovant automàticament. En haver-se produït, però, l’avaria, ara no apareix res a l’aplicació i, per tant, si no es pot tornar a enllaçar no es pot disposar de la gratuïtat del servei. Tornar a configurar el servei és relativament senzill, però cal disposar del codi que Govern va enviar al seu dia a través d’un e-mail i això no és evident.

Un bus per Prat de la Creu.

Relacionat

Una incidència a l’APP obliga a ‘refer’ l’abonament gratuït del bus

De fet, molts usuaris no han pogut restablir l’enllaç, justament, perquè no disposen del codi que permetria tornar a fer la vinculació. Com que la sol·licitud d’aquesta codificació no es pot fer a través de la web de transports per raons de seguretat, cal fer la petició a partir del correu electrònic transportpublic@govern.ad . I el departament va responent a mida que pot, que en principi és amb força celeritat.

Però per a molts usuaris, és clar, el procediment s’ha alentit. També s’ha donat el cas d’usuaris que davant la incertesa de tot plegat i sense saber què havien de fer s’han adreçat o a FEDA, titular de l’APP, o a Govern, i fins i tot a l’estació de busos, per demanar com actuar davant la desconfiguració de l’aplicació i, per tant, davant del fet de quedar-se sense abonament de forma momentània.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending