‘S’atrinxera’ en un autobús carregada de paquets i sense voler deixar lloc a altres usuaris

El conductor d’un vehicle que feia la línia L4 que va fins al Pas de la Casa ha hagut d’aturar-se a Canillo i requerir la presència de la policia

Un bus de la línia L4 fins al Pas de la Casa.
Un bus de la línia L4 fins al Pas de la Casa. Toni Solanelles

Una usuària de la línia de bus L4, que enllaça Andorra la Vella i el Pas de la Casa, s’ha ‘fet forta’ ocupant com a mínim dos seients carregada de paquets. De cap manera volia alliberar les places que amb la càrrega ocupava tot i les peticions d’altres usuaris i fins i tot del conductor, que li hauria demanat que deixés seure altres clients i que podia dipositar els embalums en algun altre lloc.

La situació ha derivat cap una fricció prou important com perquè el conductor, veient com l’alteració podia posar en risc el servei o algun dels viatgers del vehicle, ha decidit aturar-se a l’altura de la caserna de bombers de Canillo i ha requerit la presència policial. Els fets han succeit al tomb de 2/4 de 4 de la tarda d'aquest dijous. Una vegada hauria arribat la patrulla s’ha fet deposar l’actitud a l’usuària o, com a mínim, se l’ha aconseguit fer baixar del bus.

L’altercat entorpia el normal funcionament del servei però no ha tingut conseqüències greus, han reconegut fonts de la companyia responsable de la línia, que han recordat que s’ha procedit d’acord amb el protocol establert i que tots els conductors coneixen per tal d’evitar problemes i, especialment, que situacions incòmodes s’enquistin i això derivi en una dilació del servei i, conseqüentment, en retards en la línia.

Comentaris (5)

Trending