Reforç de les línies de bus dels sectors de la neu a partir de l’1 de desembre pels temporers

La comissió de seguiment del transport encarrega a la CEA un informe amb els horaris de finalització dels treballadors de l'hoteleria i la restauració per adaptar el transport públic i fer una prova pilot

Comentaris

Dos busos davant l'estació nacional.
Dos busos davant l'estació nacional. Toni Solanelles

Més busos al sector de la neu a partir del mes de desembre, coincidint amb tot el moviment dels temporers, per evitar col·lapses i el mal funcionament en les línies pròximes als accessos a pista i un informe dels horaris del sector de turisme, restaurants i hotels, per intentar adaptar el transport públic a les seves necessitats amb una prova pilot. A més, també s'ha expressat el neguit de les obres al Prat de la Creu que originen retards i dificultats en el transport públic.

Les línies de bus properes al sector de la neu es reforçaran a partir de l'1 de desembre per donar resposta a la mobilitat de tots els temporers que treballaran en aquest àmbit, així com els residents que ja l'utilitzen habitualment i que veuen com es complica la seva mobilitat durant la temporada d'hivern. De fet, aquesta iniciativa ja s'ha provat amb l'inici del curs escolar, en hores puntes, amb un desenvolupament amb normalitat i sense problemes destacables.

L’altre gran punt ha estat l’encàrrec a la Confederació Empresarial (CEA) d’un informe detallat amb els horaris de sortida dels treballadors de l’hoteleria i la restauració. Amb aquestes dades, la voluntat és veure com es poden adaptar el transport públic i fer una prova pilot per veure si surt a compte o no.

D'altra banda, des de les adjudicatàries del servei també han vist en preocupació les obres de Prat de la Creu que "provoquen retards" i generen neguit a les companyies. Tot i això, valoren positivament la gratuïtat del servei que ha fet augmentar l'afluència de passatgers i el nombre de vendes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending