Primera fase de les obres de millora al refugi guardat del Comapedrosa

L’equipament ara gestionat per Vallnord ha de ser sotmès a la instal·lació d’un nou grup electrogen de gas, uns nous sanitaris secs sobre els dipòsits soterrats de sanejament i una nova línia de vida en coberta

Una imatge del refugi del Comapedrosa.
Una imatge del refugi del Comapedrosa. ARXIU

El ministeri de Territori i Habitatge projecta dur a terme, ben aviat, la primera fase de le obres de millora al refugi guardat del Comapedrosa, a la parròquia de la Massana. L’equipament ara gestionat per Vallnord ha de ser sotmès a la instal·lació d’un nou grup electrogen de gas, uns nous sanitaris secs sobre els dipòsits soterrats de sanejament i una nova línia de vida en coberta. Les obres han de durar uns dos mesos des que comencin. Les empreses que pretenguin fer les obres hauran de fer les ofertes fins al 26 d’aquest mes com a molt tard.

S’ha de retirar l’actual grup de gasoil i es col·locarà un nou grup de gas. Per introduir el nou equip a la sala tècnica s’enderrocarà la part d’obra inferior de la finestra de la sala tècnica. Posteriorment es connectarà tot el nou equip al quadre i al subministrament de gas Es col·locaran una nova reixa de ventilació i es substituirà la porta existent per una porta amb lames en z.

A l’interior de la sala tècnica es col·locarà una nova porta tallafoc. A la zona exterior del refugi es construirà una nova plataforma amb relliga per col·locar els dipòsits exteriors de gas. Sobre la zona que estan soterrats els dipòsits de sanejament actuals es faran uns murs de bloc de formigó revestits amb pedra, sobre aquest es farà un forjat nou i sobre aquest es col·locaran els sanitaris secs.

Comentaris

Trending