La baixada de temperatures retarda la posada en marxa de la passarel·la Rosa Ferrer

Falta col·locar un vidre que converteix en panoràmica la plataforma i també cal fer una aplicació al terra amb un producte antilliscant

Al punt central de la plataforma s'hi ha de col·locar un vidre.
Al punt central de la plataforma s'hi ha de col·locar un vidre. Toni Solanelles

La passarel·la que enllaça la Plaça del Poble amb el carrer de la Vall evidentment no està en funcionament. Evidentment perquè ningú no hi ha pogut passar i perquè no està acabada del tot. Segons fonts properes al ministeri competent, el d’Ordenament Territorial, la baixada de temperatures i ha impedit que es completés totalment la plataforma tal i com estava previst. Hores d’ara no hi ha encara un calendari clar de quan es pot acabar l’obra.

Essencialment, segons les fonts consultades, falten un parell d’elements, però que són essencials. Un és la col·locació d’un vidre que transforma la passarel·la, que adoptarà el nom de la desapareguda política andorrana Rosa Ferrer, en panoràmica en el punt central. També cal que s’apliqui sobre el terra un material antilliscant que a partir d’una temperatura concreta no s’agafa com hauria de ser.

Algunes de les piscines ubicades damunt la plataforma.

Relacionat

Piscines plenes d’aigua per comprovar que la passarel·la aguanta

Des del punt de vista d’enginyeria, els treballs estan totalment finalitzats després de setmanes intenses de feina amb tancament a la circulació, durant diversos dies, del carrer Doctor Vilanova. Amb una sola pilona central se suporta el vial, de prop de 30 metres de llargada i poc més de quatre d’amplada.

Comentaris

Trending