Terceravia vol potenciar activitats intergeneracionals a Ordino

La candidata a cònsol menor, Encarna Vázquez, posa en relleu “la saviesa i els coneixements” que els padrins poden transmetre al jovent

Vázquez, atén els mitjans, al costat de Balsa.
Vázquez, atén els mitjans, al costat de Balsa.

La candidatura de Terceravia Independents a Ordino vol buscar fórmules per acostar la gent gran i el jovent de la parròquia. En aquest sentit, la número 2 de la llista, Encarna Vázquez, ha indicat que, en cas de sortir vencedors el dia 15, fomentaran mesures que permeti incrementar les relacions intergeneracionals.

Aquesta serà una de les propostes que Vázquez vol trametre als padrins ordinencs aprofitant que aquesta tarda els visitaran a la casa pairal. La candidata ha volgut posat en relleu que “la gent gran de la parròquia és una font de saviesa i de coneixement cultural que cal transmetre al jovent”.

I és que, ha lamentat, al seu entendre, actualment “hi ha una desconnexió entre els padrins i les generacions futures”. Per tant, “buscarem mesures per tal que aquest coneixement es pugui trametre”. En aquest sentit, la candidatura proposa celebrar activitats lúdiques i populars  per unir generacions”.

Vázquez ha avançat que l’objectiu de la trobada amb la gent gran és “explicar-los les nostres i idees i que ells ens puguin aportar les seves i transmetre les seves inquietuds”.

Etiquetes

Comentaris

Trending