Terceravia pretén recuperar la fira del bestiar de tardor a Ordino

La candidatura que encapçala Jordi Balsa contempla en el seu programa diverses propostes amb l’objectiu d’intentar incentivar el sector primari de la parròquia

-
-
La candidatura de Terceravia a Ordino pretén recuperar la fira del bestiar de tardor com a “motor per a l’economia de la nostra parròquia, donant importància a l’agricultura i ramaderia, així com per aportar visitants” a la parròquia alhora que “recuperar les nostres tradicions”. Aquesta és una de les iniciatives que contempla la formació per tal de revitalitzar el sector primari.

El número tres de la llista que encapçala Jordi Balsa, David Drets, ha explicat que una altra proposta per dinamitzar econòmicament el sector agrícola i ramader rau en incentivar la recuperació de la ramaderia obvina i cabrina, “amb un doble objectiu, mantenir els nostres boscos, ja que tradicionalment s’utilitzava per netejar el sotabosc i no hem d’oblidar que el 80% de la nostra parròquia és bosc i també potenciar el sector primari”, ha assegurat Drets.

Finalment, el candidat de la llista ordinenca de Terceravia ha remarcat la importància d’acostar el sector primari a les noves generacions. “Per això, trobarem sinergies per acostar la canalla a l’agricultura i la ramaderia, ja que és una part molt important de la nostra parròquia i volem que la coneguin i la visquin de primera mà”, ha afegit David Drets.

Comentaris

Trending