Terceravia incideix en les contradiccions que al seu parer hi ha a Govern sobre el Cedre

La consellera general Carine Montaner demana a l’executiu que li respongui per escrit fins a dinou qüestions sobre les quals considera que hi ha dubtes o incongruències 

-
-
La consellera general de Terceravia Unió Laurediana Carine Montaner ha entrat una pregunta parlamentària que en realitat són dinou i que el Govern haurà de respondre per escrit per mirar d’aclarir la situació que es viu al centre sociosanitari del Cedre. Montaner intenta furgar en les contradiccions que aparentment hauria mostrat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en relació amb la gestió de l’equipament geriàtric.

La parlamentària incideix amb les diferents apreciacions que el ministre o el ministeri han fet sobre diversos aspectes vinculats amb el Cedre en dues respostes donades des de l’executiu. Una per escrit a final d’octubre i una altra, en una sessió de control al Govern, a principi de novembre. Montaner ha lamentat que hi hagi divergències tan notables entre algunes de les respostes donades.

La consellera general, per exemple, demana al Govern que aclareixi  quina és la qualificació del centre i quina tipologia d’usuaris acull el Cedre. Montaner fa incidència a múltiples qüestions, entre les quals de referides a l’equip directiu, al lideratge de la implementació de l’atenció centrada en la persona o de les mancances de personal que hi ha. O, exactament, si sobra o no sobra personal d’infermeria. Es fa referència també a qüestions materials (grues, fàrmacs) o a convenis d’assessorament com el que hi hauria amb la Fundació Matía.

Comentaris (1)

Trending