Teixidó es posa al capdavant dels banders

El Govern ha aprovat aquest dimecres el seu nomenament en substitució de Miquel Rossell

Rossell i Teixidó han escenificat el traspàs de poders.
Rossell i Teixidó han escenificat el traspàs de poders.
El fins ara director dels banders, Miquel Rossell ha fet el traspàs al seu successor Ferran Teixidó, el mateix dia que el Govern en la seva sessió de consell de ministres ho ha aprovat. Rossell passarà a dirigir una nova àrea de Mobilitat del comú d'Andorra la Vella. Teixidó té una llarga trajectòria al cos i el seu nomenament ha estat molt ben rebut, especialment pel col·lectiu de caçadors.

Teixidó va entrar a formar part dels banders l'any 2000 i el 2012 va ser nomenat cap d'unitat formant part de la brigada cinòfila dels gossos de recerca i, en concret, en tasques de rescat a la neu. El seu nomenament com a director es fa després de la proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó. Rossell s'incorpora al comú d'Andorra la Vella el 3 de febrer.

Teixidó i Albert Cabanes, també cap d'unitat, eren els candidats més ben situats per ocupar la direcció del cos. Els reptes del nou director seran la llei dels banders i la nova caserna, la construcció de la qual es va anunciar durant la festivitat dels banders. L'objectiu del text legislatiu serà el de simplificar els processos sancionadors i agilitar-los.

La voluntat del Govern és que estigui aprovada abans que acabi l'any. Pel que fa a la nova caserna ha d'estar a punt abans del final de la legislatura. És l'únic cos especial que encara no en té una de pròpia.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending