Va a casa de l’exparella tenint-ho prohibit i li trenca la tele i altres mobles

La policia deté a Canillo un jove resident que una hora i mitja abans havia acudit en un domicili de la Massana a buscar brega

Una pantalla de televisió trencada.
Una pantalla de televisió trencada. ARXIU

Tenia prohibit entrar en contacte amb la seva exparella. Ja se les havien tingut abans. I molt. Però no se li va acudir res més que anar a casa de l’ex a buscar brega. Li va trencar la televisió i altres mobles. Una hora i mitja després acabaria detingut acusat d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i per un delicte contra el patrimoni pels danys causats.

Els fets van succeir dimecres passat. La primera part del malaurat serial es va donar en un domicili de la Massana. Al pis on viu l’exparella de qui acabaria detingut. Passava una mica de la 1 del migdia quan un jove resident de 21 anys es va presentar al domicili de la noia cridant com un boig i donant forts cops a la porta d’entrada.

Una vegada dins, va agredir la noia i va arremetre contra mobiliari divers de l’habitatge. La televisió, per exemple, va rebre de valent. Un cop saciat el seu suposat ànim agressiu va tocar pirandó. La dona va alertar la policia i es va iniciar una recerca que va acabar amb la detenció del jove a Canillo. Com que tenia una ordre judicial de prohibició d’entrada en contacte amb la seva ex també se li va atribuir un delicte contra l’administració de Justícia.

Vinculat amb la violència haguda en l’àmbit domèstic, la policia també va arrestar la matinada d’aquest diumenge una parella de residents, una dona de 24 anys i un home de 23, que després d’una desavinença en un domicili particular, van passar de les paraules als fets. És a dir, a les mans. Agredint-se mútuament els va trobar la policia que va decidir detenir-los a tots dos.

Etiquetes

Comentaris

Trending