El turista que es va precipitar d’un cinquè pis a Bordes d’Envalira reacciona i es mostra lúcid

Després d’estar en estat crític durant uns dies, l’home, un espanyol de 36 anys, es recupera molt positivament a l’hospital de Sant Pau

accident bordes envalira
accident bordes envalira

El turista que la matinada del 8 de febrer, en un notable estat d’embriaguesa i fent el cafre a l’habitació de l’aparthotel de les Bordes d’Envalira on estava allotjat, es va acabar precipitant per un balcó posterior de l’immoble equivalent a un cinquè pis, es recupera sorprenentment amb èxit. De fet, l’home, espanyol de 36 anys, es mostra fins i tot lúcid i recordaria bona part del que va succeir. En tot cas, del més rellevant n’és ara conscient.

El jove estava allotjat amb altres companys a l’habitació, alguns ja dormien, d’altres compartien riures i reptes després d’una nit d’elevat consum d’alcohol. Fent equilibris amb una barana del balcó, va caure daltabaix i es va fer ferides gravíssimes que van obligar el seu trasllat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. Aparentment, es debatia entre la vida i la mort. Se’l va induir al coma.

accident bordes envalira

Relacionat

En estat crític un turista en caure des d’un quart pis a Bordes d’Envalira

Però a poc a poc ha anat reaccionant i més enllà de les lesions al cap, les més severes i de les quals ara per ara sembla recuperar-se molt bé, en la resta del cos no té cap ferida de rellevància. El seu estat, segons diverses fonts, és molt bo pel que podia haver estat. De fet, la majoria dels seus companys, tot i l’accident sofert per aquest turista, va continuar amb la seva estada programada al Principat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending