En estat crític un turista en caure des d’un quart pis a Bordes d’Envalira

(AMB VÍDEO) L’home, de 36 anys, ha estat inicialment traslladat en helicòpter a l’hospital i posteriorment se l’ha enviat a un centre sanitari de Barcelona

https://youtu.be/_4UKiTwH8JM

La policia investiga les causes, inicialment fortuïtes, per les quals un turista de 36 anys s’hauria precipitat aquesta matinada des d’una altura d'entre un quart i un cinquè pis en un edifici de Bordes d’Envalira. L’home s’ha fet lesions molt greus i ja en ser atès pels serveis sanitaris al lloc dels fets es temia per la seva vida.

Els fets han succeït pels volts de les 2 de la matinada i han estat els propis companys de la víctima els que han avisat del succés. S’han mobilitzat la policia i els bombers i dues unitats del SUM. Una ambulància de suport vital avançat i un helicòpter medicalitzat.

Després de ser inicialment atès a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on se l’ha mirat d’estabilitzar, el ferit, en estat molt crític i diversos politraumatismes, ha estat traslladat també en helicòpter cap a l’hospital de Sant Pau, a Barcelona.

La caiguda ha estat fortuïta, i encara que s’està indagant en la situació, hores d’ara ja es té clar que la conducta del ferit, probablement sota els efectes de l’alcohol, no era l’adequada.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending