Tres detinguts per presentar documentació falsificada a Immigració

Tots ells havien sol·licitat l’autorització de residència i treball i haurien aportat una activitat laboral al país d’origen que no seria vertadera

Una imatge de l'exterior de les dependències on es troba ubicat el servei d'immigració.
Una imatge de l'exterior de les dependències on es troba ubicat el servei d'immigració. Toni Solanelles

La Policia va detenir fins a tres persones la setmana passada per aportar documentació falsa al Servei d’Immigració. Tots ells, dues dones i un home, haurien sol·licitat al llarg del mes de desembre l’autorització de residència i treball, però la informació que van lliurar pel que fa a l’activitat laboral al seu país d’origen no seria vertadera.

A tots tres se’ls considera presumptes autors d’un delicte contra el tràfic jurídic per presentar documentació relativa a la seva activitat laboral al seu país d’origen que seria falsa. La primera dona detinguda, una no resident de 30 anys, va sol·licitar l’obtenció de residència i treball el 3 de desembre. La segona, de 24 anys, ho va fer el dia 9 del mateix mes i, el tercer, també de 24 anys, el dia 15 de desembre.

Els tràmits per poder verificar tota la informació aportada al Servei d’Immigració tenen costum de trigar alguns dies, fins i tot algunes setmanes. A més, aquestes dates es té una forta rebuda de sol·licituds a causa dels temporers que acudeixen al país per tal de treballar a l’hivern. La primera dona, per tant, va ser detinguda el dia 28 de desembre, i els dos darrers el 30 de desembre.  

Etiquetes

Comentaris

Trending