Un tot-terreny perd el control i s’encasta contra la terrassa d’un hotel al carrer na Maria Pla

Els equips de seguretat i emergència estan intervenint per normalitzar la situació davant un sinistre que, almenys, ha causat un bon ensurt

https://youtu.be/TwZ34GF8tvI

Un tot-terreny amb plaques de matrícula andorranes ha perdut el control per causes que s’hauran de determinar i s’ha encastat contra la terrassa de la cafeteria d’un hotel al centre d’Andorra la Vella, en concret al carrer na Maria Pla. Els equips de seguretat i emergència estan intervenint per normalitzar la situació davant un sinistre que, com a mínim, ha causat un bon ensurt i ha ‘convocat’ un bon grapat de curiosos a la zona.

L’estructura de la terrassa ha resultat danyada de forma important. En la terrassa de l'Hotel Plaza hi havia alguns clients consumint i en principi no hi hauria ferits, tot i que els serveis d’emergència estan fent el treball corresponent. La climatologia avui no ajuda massa per estar-se a l’exterior. L’ensurt tant pels que estaven a la terrassa com pels estaven a la zona ha sigut molt important. La primera hipòtesi és que la conductora del vehicle s'hauria distret i tot i no anar a una gran velocitat, de sobte ha xocat contra l'estructura exterior, que ha quedat força malmesa.

xoc2
 

En el control d'alcoholèmia, la conductora del tot-terreny ha donat negatiu. Això sí, els agents de policia l'han sancionat per no portar degudament al dia l'assegurança obligatòria. En les taules més properes a on s'ha encastat el vehicle sortosament no hi havia cap client, amb la qual cosa ha evitat mals majors. Tots els danys s'han reduït a qüestions d'ordre material.

 

Comentaris (1)

Trending